Brannfaglig Fellesorganisasjon (BFO)

Hva er BFO?

Brannfaglig Fellesforening er en forening for byggherrer, produsenter og leverandører innen brannteknisk utstyr, leverandører av bygningsmessig brannvern, rådgivere og marin/offshore.  Foreningen arrangerer møte-, kurs- og seminarvirksomhet. De tilbyr tjenester som veiledninger, retningslinjer og prosjektresultater.  Brannfaglig Fellesforening tilrettelegger for formidling av erfaringer og kunnskap til og mellom medlemmene, og jobber for å ivareta deres interesser og bransjens rammevilkår.
Brannfaglig Fellesorganisasjon (BFO Brann) ble stiftet 7. mai 2003.

 

Styreleder Hugo Haug
+47 934 45 515, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Administrasjonsleder Birte Løken
+47 95 18 45 57, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Hva gjør Quality Norway for BFO?

Quality Norway leverer alle sekretariatsfunksjoner til BFO. Dette omfatter administrasjon, styrearbeid, medlemsservice, regnskap, salg, marketing og drift av BFOs hjemmeside.  Vi utfører også alle tjenester knyttet til kurs, seminarer og konferanser. Mer om våre tjenester, se OM OSS