KranTeknisk Forening (KTF)

Hva er KTF?

KranTeknisk Forening er den ledende forening innen løfteinnretninger og løfteredskap, og arbeider i et miljø i rask teknologisk og kommersiell utvikling. Dette krever derfor et nært samarbeid med bransjen og dens ledere og ansatte.

KTF ble stiftet 16. mars 1979. Hensikten med stiftelsen var å etablere et fagmiljø som i samråd med aktuelle myndigheter kunne arbeide for å fremme en formålstjenlig og enhetlig tolkning og praktisering av det til enhver gjeldende regelverk for fremstilling, sertifisering og bruk av løfteinnretninger og løfteredskap.

 

Styreleder Hermod Pettersen
+47 905 45 404, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Daglig leder Arild Nybø
+47 918 98 006, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Administrasjons- og studieleder Ole Lind Tufte
+47 988 92 054, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaktør Kranteknikk Erik Myroldhaug
+47 992 08 187, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Hva gjør Quality Norway for KTF?

Quality Norway leverer alle sekretariatsfunksjoner til KTF. Dette omfatter administrasjon, styrearbeid, medlemsservice, regnskap, salg, marketing og drift av KTFs hjemmeside.  Vi utfører også alle tjenester knyttet til kurs, seminarer og konferanser. Mer om våre tjenester, se OM OSS