Norges Bygg- og Eiendomsforening (NBEF)

Hva er NBEF?

Norges Bygg- og Eiendomsforening er en forening for byggherrer, eiendomsledere, leietakere/brukere, bedrifter og organisasjoner som har sitt virkeområde innen bygg- og eiendomssektoren. NBEF driver en omfattende møte-, kurs- og seminarvirksomhet. Foreningen tilrettelegger for formidling av erfaringer og kunnskap til og mellom medlemmene, og jobber for å ivareta deres interesser og bransjens rammevilkår. NBEF er representert i en rekke styrer, råd og utvalg.

 

Styreleder Marianne Stokkereit Aasen
e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Daglig leder Arild Nybø
+47 918 98 006, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Administrasjonsleder Siri Ulvin
+47 913 19 249, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Studieleder Birte Løken
+47 95 18 45 57, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Hva gjør Quality Norway for NBEF?

Quality Norway leverer alle sekretariatsfunksjoner til NBEF. Dette omfatter administrasjon, styrearbeid, medlemsservice, regnskap, salg, marketing og drift av NBEFs hjemmeside. Quality Norway utfører også alle tjennester knyttet til kurs, seminarer og konferanser. Mer om våre tjenester, se OM OSS