Norsk Kompetanseregister AS (NKR)

Hva er NKR?

Bransjeutvalget for kranopplæring (BUK) ble i 1989 etablert av arbeidsgiver- og arbeidstakerorganisasjonene sammen med myndighetene. BUK overtok og videreførte Arbeidstilsynets register over kranførere.

I forbindelse med innføring av Brukerforskriften ble mange av BUKs oppgaver overtatt av andre og det ble derfor besluttet å nedlegge BUK. I 1999 ble Norsk Kompetanseregister AS (NKR) etablert og BUKs oppgaver med registrering av kompetanse ble overført til NKR.

NKR er evaluert av Petroleumstilsynet, og er med hjemmel i Aktivitetsforskriftens § 21 utpekt som utsteder av sertifikater – på vegne av Petroleumstilsynet – for personell som skal utføre klokkedykking eller som overflateorientert dykking.

NKR utsteder i hovedsak kompetansebevis innenfor sertifisert- og dokumentert opplæring.

NKR eies 100 % av KranTeknisk Forening.

 

Styreleder Hermod Pettersen
+47 905 45 404, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Daglig leder Arild Nybø
+47 918 98 006, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Administrasjonsleder Kristoffer H. Laursen
+47 906 94 845, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Hva gjør Quality Norway for NKR?

Quality Norway leverer alle sekretariatsfunksjoner til NKR. Dette omfatter administrasjon, styrearbeid, medlemsservice, regnskap, salg, marketing og drift av NKRs hjemmeside. Vi utfører også alle tjennester knyttet til kurs, seminarer og konferanser. Mer om våre tjenester, se OM OSS