Tavleforeningen

Tavleforeningen er den ledende og samlende faglige bransjeforeningen for produsenter, leverandører, rådgivere og andre aktører innen prosjektering, bygging og bruk av lavspenningsttavler. Foreningen tilbyr kurs, informasjon, Tavleforum og Tavleskolen. De arbeider for en enhetlig praksis med hensyn til forståelse av myndighetskrav og gjeldende normer. Tavleforeningen ønsker aktivt å påvirke utviklingen innen elbransjen.

Foreningen har som formål å være medlemmenes fellesorgan for prinsipielle faglige avklaringer mot myndigheter og bransjeorgan. Gjennom økt kompetanse kan de påvirke til økt kvalitet og bedre elsikkerhet.

 

Styreleder Jørgen H.Walther
+47 95 96 67 20, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Administrasjons- og studieleder Stene Kristiansen
+47 922 92 883, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Hva gjør Quality Norway for Tavleforeningen?

Quality Norway leverer alle sekretariatsfunksjoner til Tavleforeningen. Dette omfatter administrasjon, styrearbeid, medlemsservice, regnskap, salg, marketing og drift av Tavleforeningens hjemmeside.  Vi utfører også alle tjenester knyttet til kurs, seminarer og konferanser. Mer om våre tjenester, se OM OSS