NYHET! Vi tilbyr nå LEAN-kurs

NYHET! Vi tilbyr nå LEAN-kurs

Oslo - Trondheim - Bergen - Stavanger

LEAN er i vinden som aldri før; men hva handler egentlig LEAN om? Grunnprinsippene er VERDI, FLYT og KONTINUERLIG FORBEDRING. LEAN handler om å endre en hel kultur  hvor alle er med og løser utfordringer via nye metoder, nye verktøy og nye måter å arbeide med endringer og forbedringer på.

Gult belte 300x300

Kursene tilbys i samarbeid med Lean Communications og er en del av Six Sigma sertifiseringene som er internasjonalt anerkjent og tilbys på tre nivåer: gult, grønt og svart belte.

LEAN er i dag verdens mest brukte forbedringsmetodikk. Den tar utgangspunkt i forbedringsarbeid gjennom å skape bedre flyt i arbeidsprosessene og i engasjere alle ansatte i kontinuerlig forbedringsarbeid. LEAN er ledelsesstyrt og medarbeiderdrevet.

Kurset er ikke bransjeavhengig.

MER INFORMASJON, PROGRAM OG PÅMELDING

 

Sertifisering:
Kurset avsluttes med en 30-minutters eksamen. Ved bestått eksamen tildeles kursdeltakeren den internasjonale sertifiseringen Lean Six Sigma Gult Belte. Våre kursholdere er erfarne linjeledere som jobber operativt i prosjekter, og som bruker all sin erfaring fra disse prosjektene inn mot kurset.

 

leanC logo 2014 rgb gjennomsiktig